+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDodatna opremaAluminijasta tabla CONVOI EXCEPTIONNEL 1200x400x1,5 mm

Aluminijasta tabla CONVOI EXCEPTIONNEL 1200x400x1,5 mm

74,52 brez DDV

Aluminijasta tabla je specialna oprema, ki je nepogrešljiva pri prevažanju izjemno velikih in težkih tovorov. Ta trpežna in lahka tabla je izdelana iz visokokakovostnega aluminija, kar ji omogoča optimalno vzdržljivost in varnost med prevozom.

6 na zalogi

Šifra: 7025 Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • Odsevna nalepka omejitev hitrosti – 70 km/h
    4,20brez DDV
  • Set številk za prevoz kemičnih snovi (27x) – 135x93 mm
    73,85brez DDV
Kupi izbrano za
78.05
Dodaj izbrano v košarico

Opis

Aluminijasta tabla CONVOI EXCEPTIONNEL – Za varno prevažanje izjemno velikih tovorov

Aluminijasta tabla je specialna oprema, ki je nepogrešljiva pri prevažanju izjemno velikih in težkih tovorov. Ta trpežna in lahka tabla je izdelana iz visokokakovostnega aluminija, kar ji omogoča optimalno vzdržljivost in varnost med prevozom.

Ena od ključnih prednosti aluminijaste table CONVOI EXCEPTIONNEL je njena izjemna nosilnost. Zasnovana je tako, da lahko prenese težke tovore in obremenitve, kar omogoča varno prevažanje velikih konstrukcij, strojev in drugih izjemno velikih predmetov. S svojo robustno zasnovo in kakovostnimi materiali zagotavlja stabilnost in varnost med transportom.

Aluminijasta tabla CONVOI EXCEPTIONNEL je tudi izjemno lahka, kar olajša manipulacijo in namestitev. Zaradi uporabe aluminija je tabla lažja od tradicionalnih jeklenih tabel, kar zmanjšuje skupno maso tovornega vozila. To pa pripomore k boljši porabi goriva in nižjim stroškom prevoza.

Poleg tega aluminijasta tabla CONVOI EXCEPTIONNEL ponuja dobro vidnost in opaznost na cesti. Tabla je opremljena z reflektivnimi trakovi, ki povečujejo vidljivost v različnih svetlobnih pogojih, kar je še posebej pomembno pri nočnem prevozu. S tem se izboljšuje varnost in zmanjšuje tveganje za nesreče ali trke med prevozom.

Uporaba aluminijaste table CONVOI EXCEPTIONNEL je ključna za varno prevažanje izjemno velikih tovorov. Pravilno nameščena tabla omogoča jasno označevanje in signalizacijo, kar opozarja ostale udeležence na cesti o prisotnosti izjemno velikega tovora. S tem se zmanjšujejo možnosti za nesreče, zagotavlja se boljša prometna varnost in optimizacija prevoza.

Za varno prevažanje izjemno velikih tovorov se zanesite na aluminijasto tablo CONVOI EXCEPTIONNEL. Pridobite svojo aluminijasto tablo in poskrbite za varno in učinkovito prevažanje vašega izjemno velikega tovora. Ne tvegajte nepotrebnih nesreč ali poškodb, temveč izberite vrhunsko kakovost aluminijaste table CONVOI EXCEPTIONNEL in se prepričajte v varnost svojega prevoza.

Poleg izjemne nosilnosti, lahke zasnove in dobre vidnosti, aluminijasta tabla CONVOI EXCEPTIONNEL ponuja tudi enostavno uporabo in prilagodljivost. Tabla je oblikovana za hitro in enostavno namestitev na tovorno vozilo. Ima robustne sponke, ki zagotavljajo trdno pritrditev na podlago, kar omogoča stabilnost in varnost med prevozom.

Aluminijasta tabla CONVOI EXCEPTIONNEL je tudi odporna na vremenske razmere in korozijo. Aluminij je material, ki je odporen proti rjavenju in omogoča dolgo življenjsko dobo table tudi ob izpostavljenosti različnim vremenskim vplivom. To zagotavlja, da bo tabla ohranila svojo kakovost in funkcionalnost tudi v zahtevnih okoliščinah.

Z uporabo aluminijaste table CONVOI EXCEPTIONNEL boste tudi izpolnjevali predpise in zahteve v zvezi s prevozom izjemno velikih tovorov. Tabla je zasnovana v skladu z zakonodajo in standardi, ki urejajo prevoz izjemno velikih tovorov, kar vam omogoča skladnost s predpisi in preprečuje morebitne kazni ali ovire pri prevozu.

Naj bo vaš prevoz izjemno velikih tovorov varen, učinkovit in skladen s predpisi. Izberite aluminijasto tablo CONVOI EXCEPTIONNEL in se prepričajte v njeno zanesljivost in visoko kakovost. Pridobite svojo aluminijasto tablo že danes in zagotovite si mirnost in varnost med prevozom izjemno velikih tovorov. Ne tvegajte nepotrebnih poškodb, škod ali težav pri prevozu, temveč izberite aluminijasto tablo CONVOI EXCEPTIONNEL kot zanesljivo rešitev za vaše potrebe prevoza izjemno velikih tovorov.

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Aluminijasta tabla CONVOI EXCEPTIONNEL 1200x400x1,5 mm
NAŠA OBLJUBA:
Aluminijasta tabla CONVOI EXCEPTIONNEL 1200x400x1,5 mm
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA