+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDišaveDišeče palčke Cherry

Dišeče palčke Cherry

19,82 brez DDV

Caribi Home Sticks je eleganten osvežilnik zraka, ki prijetno odišavi vašo kabino tovornjaka.

20 na zalogi

Šifra: 91-12 Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • VIP Caribi 300 ženski
    3,05brez DDV
Kupi izbrano za
3.05
Dodaj izbrano v košarico

Opis

Odkrijte čar dišav z dišečimi palčkami Caribi! Blagovna znamka Caribi ponuja izjemno izbiro dišečih palčk, ki bodo oživele vaše okolje in ustvarile prijetno vzdušje. Svetloba palčk in omamni vonji Caribi bodo napolnili vaš prostor s čarobnim udobjem.

Tukaj je nekaj najpomembnejših prednosti uporabe izdelkov Caribi v vaši kabini tovornjaka:

• Dišave, ki vzbujajo čudovite spomine: Naše Dišeče palčke Cherry so ustvarjene z namenom, da vam omogočijo, da se sprostite in se potopite v prijeten vonj. Nežne, a privlačne dišave bodo v vas vzbudile čudovite spomine ter ustvarile sproščujoče in udobno vzdušje na dolgih vožnjah.

• Dvignite razpoloženje: Dišeče palčke Cherry so odlično orodje za izboljšanje razpoloženja. Njihove edinstvene vonjave so skrbno izbrane, da bi vam pomagale vzpostaviti harmonijo in sprostitev. Vonj palčk bo poživil vaše čute in poskrbel za pozitivno vzdušje v kabini tovornjaka.

• Odpravljanje neprijetnih vonjav: Vožnja s tovornjakom lahko včasih povzroči neprijetne vonjave. Palčke Caribi so zasnovane tako, da v trenutku preplavijo prostor s prijetno dišavo, ki odpravi neprijetne vonjave. Ne glede na to, ali gre za vonj hrane, tobaka ali drugih neprijetnih vonjav, Caribi palčke so idealna rešitev za osvežitev in čiščenje zraka v kabini tovornjaka.

• Popolnoma varne: Caribi palčke so izdelane iz kakovostnih naravnih voskov in uporabljajo visokokakovostne dišave, ki so neškodljive za uporabo v zaprtih prostorih. Naše palčke so oblikovane z varnostjo in trajnostjo v mislih, zato se lahko brez skrbi sprostite in uživate v njihovi dišeči magiji.

• Dekorativni dodatek: Poleg svojih dišečih lastnosti so Caribi palčke tudi odličen dekorativni dodatek za vašo kabino tovornjaka. Njihove elegantne oblike in privlačni dizajni bodo dodali pridih elegance in topline vašemu prostoru. Ne glede na to, ali jih postavite na mizo, polico ali drugo površino, bodo Caribi palčke takoj privabile pozornost.

Dodatne informacije

Teža 0,7 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Dišeče palčke Cherry
NAŠA OBLJUBA:
Dišeče palčke Cherry
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA