+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDodatna opremaPreklopna ADR tabla 300×120 mm – pocinkano jeklo

Preklopna ADR tabla 300×120 mm – pocinkano jeklo

18,26 brez DDV

Preklopna aluminijasta tablica za označevanje vozila, ki prevaža nevarne snovi (ADR) brez gume. Tabla se pritrdi na vozilo in se odpre kadar vozilo prevaža nevarne snovi oziroma zapre kadar vozilo ne prevaža nevarnoh snovi.

Tabla ustreza EU zakonodaji.

tehnične lastnosti:

  • dimenzije odprte table: 300mm x 120mm
  • barva (tabla / grafika): oranžna / črna
  • material: aluminij prelepljen s folijo na kateri je natisnjena grafika

2 na zalogi

Šifra: 6001/R/P Kategorija:

Opis

Preklopna ADR tabla 300×120 mm – Vsestranska in varna rešitev za prevoz nevarnih snovi

Preklopna ADR tabla 300×120 mm je ključna oprema za prevoz nevarnih snovi, ki zagotavlja varnost in skladnost z mednarodnimi predpisi. Ta inovativna tabla je namenjena označevanju vozil, ki prevažajo nevarne snovi, ter zagotavljanju ustrezne informacije in opozoril vsem udeležencem v prometu.

Ena od ključnih prednosti preklopne ADR table je njena vsestranskost. Zasnovana je tako, da se lahko prilagodi različnim vrstam tovornih vozil in prikolic. Njen preklopni mehanizem omogoča enostavno namestitev in odstranitev ter prilagoditev glede na specifične potrebe prevoza nevarnih snovi.

Poleg vsestranskosti je preklopna ADR tabla 300×120 mm tudi izjemno vidna in informativna. Opremljena je z jasno napisanimi simboli in besedili, ki označujejo vrsto nevarnih snovi, s katerimi je vozilo naloženo. S tem se zagotavlja prepoznavnost in opozorilo drugim voznikom ter osebju na cesti o potencialnih nevarnostih, povezanih z tovorom.

Varnost je ključnega pomena pri prevozu nevarnih snovi, in preklopna ADR tabla igra pomembno vlogo pri zagotavljanju te varnosti. Izdelana je iz trpežnih in odpornih materialov, ki lahko prenesejo vplive vremenskih razmer, vibracij in mehanskih obremenitev. To zagotavlja, da bo tabla ostala berljiva in vidna tudi v zahtevnih okoljih.

Skladnost z mednarodnimi predpisi je ključnega pomena pri prevozu nevarnih snovi, in preklopna ADR tabla je zasnovana tako, da izpolnjuje vse potrebne standarde. Zagotavlja, da so vozniki, prevozniki in ostali udeleženci v prometu ustrezno obveščeni o nevarnih snoveh, s katerimi se srečujejo. S tem se zmanjšuje tveganje za nesreče, poškodbe ali onesnaženje okolja.

Preklopna ADR tabla je nepogrešljiva oprema za vsako vozilo, ki prevaža nevarne snovi. Z njenim pravilnim uporabljanjem se povečuje varnost na cestah, se izpolnjuje zakonske zahteve in se zagotavlja zaščita okolja. Ne odlašajte, pridobite svojo preklopno ADR tablo in poskrbite za varnost in skladnost pri prevozu nevarnih snovi. Preklopna ADR tabla je izjemno pomembna oprema za prevozno industrijo, ki se ukvarja s prevozom nevarnih snovi, kot so kemikalije, goriva, eksplozivi in drugi potencialno škodljivi materiali.

Dodatne informacije

Teža 1,1 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Preklopna ADR tabla 300×120 mm – pocinkano jeklo
NAŠA OBLJUBA:
Preklopna ADR tabla 300×120 mm – pocinkano jeklo
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA