+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRZaščitna opremaVarnostni jopič EN471 – oranžen

Varnostni jopič EN471 – oranžen

8,44 brez DDV

  • Odsevni varnostni jopič EN471 oranžen > Odsevni varnostni telovnik z evropskim EN 471 certifikatom o ustreznosti
  • univerzalna velikost
  • v oranžni barvi
  • 100 % poliester

11 na zalogi

Šifra: 7957 Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • Svetilka za opozarjanje na nevarnost
    27,91brez DDV
  • Varnostni trikotnik
    11,34brez DDV
Kupi izbrano za
39.25
Dodaj izbrano v košarico

Opis

Odsevni varnostni jopič EN471 oranžen- Zaščitite se in bodite vidni na delovnem mestu

Odsevni varnostni jopič je ključna oprema za zagotavljanje varnosti in vidnosti na delovnem mestu. Ta visokokakovosten jopič je izdelan v skladu z evropskim standardom EN471, kar zagotavlja visoko stopnjo vidnosti in zaščite pred nevarnostmi na delovnem mestu.

Eden od najpomembnejših vidikov odsevnega varnostnega jopiča je njegova izjemna vidnost. Izdelan je iz svetlih in odsevnih materialov, ki omogočajo jasno vidnost tako podnevi kot ponoči. Z uporabo odsevnega jopiča boste izstopali in boste opazni drugim delavcem, voznikom in drugim udeležencem na delovnem mestu, kar zmanjšuje tveganje za nesreče in poškodbe.

Varnost je na prvem mestu pri delu na prometnih območjih, gradbiščih, cestah in drugih delovnih mestih z nevarnostmi. Odsevni varnostni jopič je zasnovan tako, da zagotavlja zaščito pred tveganji, kot so trki, udarci in nesreče. Visoka vidnost jopiča omogoča drugim, da vas opazijo že na daljavo, kar omogoča več časa za odzivanje in preprečevanje morebitnih nevarnih situacij.

Poleg visoke vidnosti odsevni varnostni jopič EN471 oranžen ponuja tudi udobje in prilagodljivost. Izdelan je iz lahkih materialov, ki omogočajo prosto gibanje in udobje med delom. Jopič ima prilagodljive trakove in zaponke, ki omogočajo enostavno prilagajanje velikosti in udobno nošenje glede na vaše potrebe.

Za delavce na cesti, gradbiščih, v skladiščih in drugih delovnih mestih je uporaba odsevnega varnostnega jopiča EN471 obvezna. Z njegovo uporabo boste izpolnjevali predpise in standarde varnosti ter zagotavljali lastno zaščito in varnost na delovnem mestu.

Če iščete zanesljiv in kakovosten odsevni varnostni jopič, je jopič EN471 prava izbira. Zagotovite si visoko vidnost, zaščito in udobje na delovnem mestu. Ne tvegajte svoje varnosti, pridobite svoj odsevni varnostni jopič EN471 že danes in bodite vidni ter zaščiteni med delom.

Odsevni varnostni jopič EN471 je ključna oprema za delavce, ki se ukvarjajo z delom v pogojih zmanjšane vidljivosti ali na nevarnih delovnih mestih. Ta jopič je zasnovan in izdelan v skladu z evropskim standardom EN471, ki določa zahteve glede visoke vidnosti oblačil.

Ena od ključnih prednosti odsevnega varnostnega jopiča EN471 je njegova visoka stopnja odsevnosti. Izdelan je iz posebnih odsevnih materialov, ki odsevajo svetlobo nazaj k viru in s tem povečujejo vidnost delavca. To je še posebej pomembno v pogojih slabše vidljivosti, kot so nočno delo, megla ali dež, ko je ključno biti čim bolj opazen za preprečevanje nesreč.

Varnost na delovnem mestu je vedno na prvem mestu. Odsevni varnostni jopič EN471 pomaga zmanjšati tveganje za nesreče in poškodbe tako za delavce kot tudi za druge udeležence. S svojo visoko vidnostjo delavci postanejo bolj opazni za voznike in drugo osebje na delovnem mestu, kar omogoča večjo stopnjo prepoznavnosti in zmanjšuje možnost trkov ali drugih nevarnih situacij.

Poleg izjemne vidnosti odsevni varnostni jopič EN471 ponuja tudi udobje in praktičnost. Izdelan je iz lahkih materialov, ki omogočajo svobodno gibanje in udobje med delom. Jopič je prilagodljiv in enostaven za nošenje ter prilagajanje glede na velikost in obliko telesa. Nekateri modeli imajo tudi dodatne žepke za shranjevanje orodja ali drugih potrebnih predmetov.

Z uporabo odsevnega varnostnega jopiča EN471 boste izpolnjevali predpise in standarde varnosti na delovnem mestu. To je še posebej pomembno v industrijskih sektorjih, gradbeništvu, prometni industriji in drugih področjih, kjer so prisotne nevarnosti in zmanjšana vidljivost.

Zaščitite sebe in druge ter poskrbite za svojo varnost na delovnem mestu z uporabo odsevnega varnostnega jopiča EN471. Zagotovite si visoko vidnost, udobje in skladnost z varnostnimi predpisi. Ne odlašajte, pridobite svoj odsevni varnostni jopič EN471 in bodite varni ter opazni na delovnem mestu.

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Varnostni jopič EN471 – oranžen
NAŠA OBLJUBA:
Varnostni jopič EN471 – oranžen
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA