+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDišaveCaribi Energy

Caribi Energy

1,80 brez DDV

  • Caribi Scent Trees – Parfumirani osvežilci zraka za tovornjake in avtomobile, ki jih navdihujejo sveže dišave.
  • Ustvari dolgotrajno prijetno vzdušje v vašem avtomobilu ali tovornjaku!

17 na zalogi

Šifra: 92-1 Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • Dišeče palčke Mandarine
    19,82brez DDV
Kupi izbrano za
19.82
Dodaj izbrano v košarico

Opis

Caribi Energy – parfumirani osvežilec zraka za tovornjake, je vrhunski izdelek, ki bo ustvaril dolgotrajno prijetno vzdušje v vašem avtomobilu ali tovornjaku! Ta izjemni osvežilec zraka bo napolnil vaš prostor z izjemnim vonjem, ki bo ustvaril prijetno okolje med vašimi vožnjami.

Caribi Energy je zasnovan posebej za voznike tovornjakov, ki si želijo osvežiti in oživiti kabino svojega vozila. Njegova močna in osvežilna dišava bo hitro odpravila neprijetne vonjave, ki se lahko naberejo v kabini med dolgimi vožnjami. Vonj Caribi Energy je edinstven in bo poskrbel, da se boste vedno vrnili v svež in prijeten prostor.

Ta parfumirani osvežilec zraka je oblikovan tako, da zagotavlja dolgotrajno svežino. Njegova visoko koncentrirana formula omogoča, da se vonj širi po prostoru že ob majhni količini. Zato bo ena steklenička trajala dlje časa, kar pomeni, da boste lahko uživali v svežini tudi na dolgih vožnjah.

Parfum ni le močan po vonju, temveč tudi v svojem elegantnem dizajnu. S svojo črno diamantno embalažo bo dodal pridih eleganci in stila v vaš tovornjak. Ne glede na to, ali ga postavite na armaturno ploščo, pritrdite na zračnik ali kam drugam, bo Caribi Energy takoj pritegnil pozornost.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Caribi Energy
NAŠA OBLJUBA:
Caribi Energy
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA