+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDišaveVIP Caribi 007 moški

VIP Caribi 007 moški

3,05 brez DDV

  • Linijo osvežilcev zraka za tovornjake in avtomobile VIP CARIBI sestavljajo vrhunski osvežilci zraka s posebnimi dišavami, ki navdušujejo vohalni čut.
  • Osvežilce zraka VIP CARIBI lahko uporabljate v avtomobilu, pisarni ali doma.
  • Alternativa PACO RABANNE One Million

8 na zalogi

Šifra: 90-1 Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • Caribi Energy
    1,80brez DDV
Kupi izbrano za
1.8
Dodaj izbrano v košarico

Opis

Prestiž in eleganca združena v dišavi VIP Caribi 007 moški za tovornjake in avtomobile. VIP Caribi parfum je prava izbira za tiste, ki cenijo vrhunsko kakovost in ekskluzivnost. Zasnovan je za moške in ženske, ki si želijo izstopati ter se počutiti kot pravi VIP.

Najboljše prednosti uporabe VIP Caribi parfumov v kabini vašega tovornjaka ali avtomobila:

• Izjemna obstojnost: VIP Caribi 007 moški parfum je ustvarjen s posebno formulo, ki zagotavlja dolgotrajno dišavo, ki bo trajala skozi ves delovni dan v kabini tovornjaka. Ne glede na vremenske razmere ali intenzivnost dela, bo vaša kabina vonjala sveže in privlačno.

• Edinstven vonj: VIP Caribi parfum se ponaša z bogatimi notami, ki sestavljajo izjemno harmonijo vonjev. Zaznali boste eleganco, svežino in privlačnost, ki vas bo ločila od ostalih. Vaša prisotnost v kabini tovornjaka bo postala nekaj posebnega.

• Izjemna kakovost: VIP Caribi parfum je izdelan iz najkakovostnejših sestavin in je skrbno izdelan, da zagotavlja neprekosljivo kakovost. Vsak vonj je natančno sestavljen, da se zagotovi vrhunska izkušnja dišanja. Z izbiro VIP Caribi parfuma se odločate za izdelek, ki vas ne bo pustil na cedilu.

• Prestižna embalaža: VIP parfum prihaja v elegantni in prestižni embalaži, ki je oblikovana tako, da ustrezno predstavlja ekskluzivnost izdelka. Parfum je hkrati tudi vizualno privlačen za zapisom VIP na obeh straneh.

Izberite VIP Caribi parfum in izkusite razkošje, ki ga prinaša. S tem izdelkom boste dvignili svoj čas v kabini tovornjaka na povsem novo raven. Bodite VIP in se prepustite edinstveni dišavi, ki vas bo spremljala na vsakem koraku.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

VIP Caribi 007 moški
NAŠA OBLJUBA:
VIP Caribi 007 moški
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA