+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDodatna opremaPreklopna ADR tabla 400×300 – nerjaveče jeklo, brez gume

Preklopna ADR tabla 400×300 – nerjaveče jeklo, brez gume

38,26 brez DDV

Preklopna aluminijasta tabla za označevanje tovornih vozil, ki prevažajo nevarne snovi (ADR). Tabla se lahko zapre, kadar tovor ne vsebuje nevarnih snovi.

Tehnične lastnosti:

  • dimenzije (D / Š): 400mm x 300mm
  • material: aluminij
  • grafika: potiskana folija

6 na zalogi

Šifra: 6001/P/A Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • Horizontalno preklopna ADR nevtralna tabla 400x300mm - pocinkano jeklo
    23,61brez DDV
Kupi izbrano za
23.61
Dodaj izbrano v košarico

Opis

Preklopna ADR tabla – Vsestranska in varna rešitev za prevoz nevarnih snovi

Preklopna ADR tabla je ključna oprema za prevoz nevarnih snovi, ki zagotavlja varnost in skladnost z mednarodnimi predpisi. Ta inovativna tabla je namenjena označevanju vozil, ki prevažajo nevarne snovi, ter zagotavljanju ustrezne informacije in opozoril vsem udeležencem v prometu.

Ena od ključnih prednosti preklopne ADR table je njena vsestranskost. Zasnovana je tako, da se lahko prilagodi različnim vrstam tovornih vozil in prikolic. Njen preklopni mehanizem omogoča enostavno namestitev in odstranitev ter prilagoditev glede na specifične potrebe prevoza nevarnih snovi.

Poleg vsestranskosti je preklopna ADR tabla tudi izjemno vidna in informativna. Opremljena je z jasno napisanimi simboli in besedili, ki označujejo vrsto nevarnih snovi, s katerimi je vozilo naloženo. S tem se zagotavlja prepoznavnost in opozorilo drugim voznikom ter osebju na cesti o potencialnih nevarnostih, povezanih z tovorom.

Varnost je ključnega pomena pri prevozu nevarnih snovi, in preklopna ADR tabla igra pomembno vlogo pri zagotavljanju te varnosti. Izdelana je iz trpežnih in odpornih materialov, ki lahko prenesejo vplive vremenskih razmer, vibracij in mehanskih obremenitev. To zagotavlja, da bo tabla ostala berljiva in vidna tudi v zahtevnih okoljih.

Skladnost z mednarodnimi predpisi je ključnega pomena pri prevozu nevarnih snovi, in preklopna tabla je zasnovana tako, da izpolnjuje vse potrebne standarde. Zagotavlja, da so vozniki, prevozniki in ostali udeleženci v prometu ustrezno obveščeni o nevarnih snoveh, s katerimi se srečujejo. S tem se zmanjšuje tveganje za nesreče, poškodbe ali onesnaženje okolja.

Preklopna ADR tabla je nepogrešljiva oprema za vsako vozilo, ki prevaža nevarne snovi. Z njenim pravilnim uporabljanjem se povečuje varnost na cestah, se izpolnjuje zakonske zahteve in se zagotavlja zaščita okolja. Ne odlašajte, pridobite svojo preklopno ADR tablo in poskrbite za varnost in skladnost pri prevozu nevarnih snovi. Preklopna tabla je izjemno pomembna oprema za prevozno industrijo, ki se ukvarja s prevozom nevarnih snovi, kot so kemikalije, goriva, eksplozivi in drugi potencialno škodljivi materiali.

Ena od ključnih prednosti preklopne ADR table je njena enostavna uporaba. S preklopom tabla prikazuje ustrezne simbole, številke in besedila v skladu z mednarodnimi ADR predpisi. To omogoča voznikom in drugim udeležencem v prometu, da hitro prepoznajo naravo nevarnega tovora in ustrezno ukrepajo.

Varnost je vedno na prvem mestu pri prevozu nevarnih snovi, in preklopna tabla igra ključno vlogo pri zagotavljanju te varnosti. Opremljena je s svetlimi barvami in odsevnimi materiali, kar povečuje vidnost in opaznost table tudi v slabših svetlobnih pogojih. S tem se zmanjšuje tveganje za trke, nesreče in druge nevarne situacije na cestah.

Poleg tega je preklopna tabla izdelana iz trpežnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive, korozijo in poškodbe. To zagotavlja dolgotrajno uporabo table brez izgube kakovosti ali berljivosti. Tabla je zasnovana tako, da se enostavno namesti in odstrani ter je primerna za uporabo na različnih vrstah vozil.

Skladnost z mednarodnimi ADR predpisi je ključna za prevoz nevarnih snovi. Preklopna tabla je natančno zasnovana in izdelana v skladu s temi predpisi, kar zagotavlja skladnost in usklajenost z zakonodajo. To pomeni, da boste z uporabo preklopne ADR table izpolnjevali vse zahteve in predpise glede označevanja in signalizacije pri prevozu nevarnih snovi.

V prevozni industriji je varnost in skladnost ključnega pomena. Z uporabo preklopne ADR table boste zagotovili, da bodo nevarne snovi ustrezno označene, vozniki pa bodo ustrezno obveščeni o tveganjih in ukrepih za varno ravnanje. Ne odlašajte, pridobite svojo preklopno ADR tablo in poskrbite za varnost, skladnost in zaščito pri prevozu nevarnih snovi.

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Preklopna ADR tabla 400×300 – nerjaveče jeklo, brez gume
NAŠA OBLJUBA:
Preklopna ADR tabla 400×300 – nerjaveče jeklo, brez gume
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA