+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDodatna opremaZavesice za nakladalno ploščad – leva

Zavesice za nakladalno ploščad – leva

21,61 brez DDV

Opozorilna zavesica za nakladalno ploščad.

Tehnične podrobnosti:
Dimenzija table: 400x250mm

9 na zalogi

Šifra: 7120HI/L Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • Zavesice za nakladalno ploščad – desna
    21,61brez DDV
Kupi izbrano za
21.61
Dodaj izbrano v košarico

Opis

Opozorilna zavesica za nakladalno ploščad – Povečajte varnost in preprečite nezgode na delovnem mestu

Opozorilna zavesica za nakladalno ploščad je ključna varnostna oprema, ki pomaga zmanjšati tveganje za nezgode in poškodbe pri nalaganju in razkladanju tovora. Ta zavesica je namenjena označevanju nevarnih območij in omejevanju dostopa na nakladalno ploščad, kar povečuje varnost in zmanjšuje možnost nesreč.

Ena od ključnih prednosti opozorilne zavesice za nakladalno ploščad je njena visoka vidnost. Izdelana je iz svetlih in odsevnih materialov, ki omogočajo jasno opaznost tako podnevi kot ponoči. S svojo opazno barvo in odsevnimi elementi zavesica pritegne pozornost delavcev, voznikov in drugih udeležencev, kar jim omogoča prepoznavanje nevarnega območja in previdnostno ravnanje.

Poleg visoke vidnosti je opozorilna zavesica za nakladalno ploščad enostavna za uporabo. Namestitev in odstranitev zavesice sta hitri in enostavni, kar omogoča prilagajanje glede na potrebe in zahteve na delovnem mestu. Z zanesljivim pritrjevanjem zavesice se zagotovi njena stabilnost in vzdržljivost tudi ob močnejšem vetru ali drugih vremenskih vplivih.

Z uporabo opozorilne zavesice za nakladalno ploščad – leva za nakladalno ploščad povečujete varnost in zmanjšujete možnost nezgod, kot so padci, trki ali poškodbe zaradi neskladnih gibanj. Zavesica omejuje dostop na nevarno območje, kar zmanjšuje možnost nenamernega vstopa ali prehoda ljudi ali vozil. To prispeva k večji zaščiti delavcev in zmanjšuje tveganje za škodo ali poškodbe na delovnem mestu.

Zaščitite sebe, svoje zaposlene in obiskovalce ter zagotovite varnost na nakladalni ploščadi z uporabo opozorilne zavesice. Pridobite svoje zavesice za nakladalno ploščad – leva, danes in poskrbite za varno in urejeno delovno okolje. Ne tvegajte nepotrebnih nezgod, temveč si zagotovite mirnost in zaupanje v varnost na delovnem mestu.

 

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Zavesice za nakladalno ploščad – leva
NAŠA OBLJUBA:
Zavesice za nakladalno ploščad – leva
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA