+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDodatna opremaZaboj za namestitev gasilnega aparata 6 kg – rdeč

Zaboj za namestitev gasilnega aparata 6 kg – rdeč

57,53 brez DDV

Zaščitna omarica za 6 kg gasilni aparat. Hermetična posoda za shranjevanje in zaščito gasilnega aparata na prah 6 kg, prilagojena za zunanjo montažo.

8 na zalogi

Šifra: 6838/R3 Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • Svetilka za opozarjanje na nevarnost
    27,91brez DDV
Kupi izbrano za
27.91
Dodaj izbrano v košarico

Opis

Zaboj za namestitev gasilnega aparata 6 kg – Zagotovite hitro in enostavno dostopnost do gasilne opreme

Zaboj za namestitev gasilnega aparata 6 kg je nepogrešljiv element pri zagotavljanju požarne varnosti v različnih okoljih. Ta praktična in funkcionalna rešitev omogoča varno shranjevanje in enostavno namestitev gasilnih aparatov, kar omogoča hitro ukrepanje v primeru požara.

Ena od ključnih prednosti zaboja za namestitev gasilnega aparata je njegova robustna in vzdržljiva zasnova. Zaboj je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trdnost in dolgo življenjsko dobo. Odporen je proti vremenskim vplivom, koroziji in drugim zunanjim dejavnikom, kar zagotavlja zaščito gasilne opreme tudi v zahtevnih okoliščinah.

Omogoča enostavno in pregledno organizacijo gasilne opreme

Poleg tega zaboj za namestitev gasilnega aparata omogoča enostavno in pregledno organizacijo gasilne opreme. Z različnimi predelki in prilagodljivimi rešitvami je mogoče shraniti različne tipe gasilnih aparatov, kot so prahovni, CO2 ali penilni aparati. S tem se zagotovi optimalna organizacija in hitra identifikacija pravilnega gasilnega aparata glede na vrsto požara.

Zaboj za namestitev gasilnega aparata je tudi oblikovan z mislijo na enostavno namestitev in dostopnost. Zaboj se lahko pritrdi na steno ali drugo primerno mesto, ki omogoča enostaven dostop do gasilne opreme. S tem se zmanjša čas, potreben za ukrepanje v primeru požara, saj je gasilni aparat vedno na dosegu roke.

Za zagotovitev učinkovitega in hitrega ukrepanja v primeru požara se zanesite na zaboj za namestitev gasilnega aparata. Pridobite svoj zaboj in poskrbite za varnost vašega prostora, tako v domačem okolju kot v poslovnem objektu. Ne tvegajte nepotrebnih požarnih nevarnosti, temveč poskrbite za ustrezno shranjevanje in dostopnost gasilne opreme s kakovostnim zabojem za namestitev gasilnega aparata.

Zaboj za namestitev gasilnega aparata je zasnovan tudi z mislijo na estetski videz in integracijo v prostor. Na voljo je v različnih velikostih in dizajnih, ki se prilagajajo vašim potrebam in okolju, v katerega bo nameščen. S svojim sodobnim in privlačnim videzom ne bo zgolj funkcionalen element, ampak bo tudi estetsko dopolnjeval prostor.

Poleg tega zaboj za namestitev gasilnega aparata prispeva k skladnosti s predpisi in standardi požarne varnosti. Z ustrezno namestitvijo zaboja, ki je skladna s smernicami in predpisi, zagotavljate, da ste v skladu s predpisanimi zahtevami za namestitev in shranjevanje gasilnih aparatov. To je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti in preprečevanje morebitnih kazni ali ovir ob morebitnih inšpekcijskih pregledih.

Ne tvegajte nepotrebnih požarnih nevarnosti ali neustrezne shrambe gasilne opreme. Zaboj za namestitev gasilnega aparata je učinkovita rešitev, ki vam omogoča organizacijo, varno shranjevanje in enostaven dostop do gasilne opreme v primeru požara. Pridobite svoj zaboj za namestitev gasilnega aparata že danes in zagotovite si mirnost, varnost in skladnost s predpisi v zvezi s požarno varnostjo.

Potrebujete še varnostni trikotnik?

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Zaboj za namestitev gasilnega aparata 6 kg – rdeč
NAŠA OBLJUBA:
Zaboj za namestitev gasilnega aparata 6 kg – rdeč
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA