+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDodatna opremaRotacijska luč – magnetna

Rotacijska luč – magnetna

69,70 brez DDV

Magnetna rotacijska luč z oranžnimi LED svetilkami (Rotacijska luč – magnetna) z močnim opozorilnim učinkom. Primerna je za tovorna vozila in vse vrste delovnih strojev.

4 na zalogi

Šifra: 8019/A/24V Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • Aluminijasta tabla CONVOI EXCEPTIONNEL 1200x400x1,5 mm
    74,52brez DDV
Kupi izbrano za
74.52
Dodaj izbrano v košarico

Opis

Magnetna rotacijska luč – Učinkovita rešitev za signalizacijo in varnost na cesti

Magnetna rotacijska luč je naprava, ki je postala nepogrešljiva pri signalizaciji in zagotavljanju varnosti na cestah. Ta inovativna svetlobna naprava, opremljena z magneti, omogoča enostavno namestitev na streho vozil, kot so policijska vozila, reševalna vozila, tovornjaki in druge službene avtomobilske flote.

Ena od najpomembnejših značilnosti magnetne rotacijske luči je njen izjemno močan svetlobni učinek, ki je zelo opazen tudi na daljavo. Zaradi svoje visoke svetilnosti je ta luč idealna za opozarjanje drugih udeležencev v prometu, da se bliža vozilo s posebnim namenom ali da je na cesti potrebna posebna pozornost.

Poleg močne svetlobe magnetna rotacijska luč ponuja tudi izjemno enostavno uporabo. Zaradi magnetnega sistema je njena namestitev in odstranitev zelo preprosta, kar omogoča hitro in učinkovito prilagajanje glede na trenutne potrebe. Prav tako se lahko luč enostavno premika in prilagaja smeri osvetlitve, kar zagotavlja optimalno vidljivost.

Luč je izdelana z visoko kakovostnimi materiali, ki so odporni na vremenske vplive in ekstremne pogoje. To pomeni, da je luč zanesljiva in vzdržljiva ter lahko deluje v različnih vremenskih razmerah. Poleg tega ima dolgo življenjsko dobo, kar omogoča dolgotrajno uporabo brez potrebe po pogostih zamenjavah.

V Sloveniji je magnetna rotacijska luč vse bolj priljubljena izbira med različnimi službami, ki se ukvarjajo s prometno varnostjo. Njena učinkovitost in preprosta uporaba zagotavljata, da bo vaše vozilo opazno in da boste zmanjšali tveganje za nesreče ali zastoje na cestah.

Če iščete zanesljivo in visokokakovostno rešitev za signalizacijo na cesti, je magnetna rotacijska luč prava izbira. Povečajte svojo vidljivost in varnost na cesti z napravo, ki je enostavna za namestitev, odporna na vremenske vplive in zagotavlja močan svetlobni učinek. Ne odlašajte, izberite magnetno rotacijsko luč in poskrbite za varnost v prometu.

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Rotacijska luč – magnetna
NAŠA OBLJUBA:
Rotacijska luč – magnetna
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA