+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDodatna opremaOdsevna nalepka omejitev hitrosti – 100 km/h

Odsevna nalepka omejitev hitrosti – 100 km/h

4,20 brez DDV

Odsevna nalepka za označevanje največje dovoljene hitrosti tovornega vozila 100 kilometrov na uro.

Tehnične lastnosti:

premer nalepke: 200 mm
barva obrobe: odsevna rdeča (satovje)
barva sredine: odsevna bela (satovje)
barva številk: črna
oznaka: 100 km/h

9 na zalogi

Šifra: 5100HI Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • Odsevna nalepka omejitev hitrosti – 70 km/h
    4,20brez DDV
  • Odsevna nalepka omejitev hitrosti – 90 km/h
    4,20brez DDV
Kupi izbrano za
8.4
Dodaj izbrano v košarico

Opis

Odsevna nalepka omejitev hitrosti – 100 km/h – Povečajte varnost na cesti s pravilno signalizacijo

Odsevna nalepka omejitev hitrosti – 100 km/h je pomemben element cestne signalizacije, ki povečuje varnost na cestišču. Ta nalepka je zasnovana tako, da jasno označuje omejitve hitrosti v določenem območju, kar voznikom omogoča pravočasno zaznavanje in prilagajanje hitrosti.

Ena od ključnih prednosti odsevne nalepke omejitev hitrosti je njena visoka vidljivost v različnih svetlobnih pogojih. Nalepka je izdelana iz visokokakovostnega odsevnega materiala, ki odbija svetlobo in s tem omogoča boljšo vidljivost tudi v temi, megli ali dežju. S tem se voznikom omogoča hitrejše zaznavanje omejitev hitrosti in pravilno prilagajanje vožnje.

Uporaba odsevne nalepke omejitev hitrosti je ključna za zagotavljanje skladnosti s cestno signalizacijo. Nalepka je oblikovana v skladu z veljavnimi predpisi in standardi, ki urejajo prometno signalizacijo. Z njenim pravilnim nameščanjem na primernih mestih na cestišču se zagotavlja doslednost in enotnost signalizacije omejitev hitrosti.

Poleg tega odsevna nalepka omejitev hitrosti pomaga zmanjšati tveganje za prometne nesreče. Jasna in pravočasna signalizacija omejitev hitrosti voznikom omogoča pravilno oceno razmer na cesti in ustrezno prilagajanje hitrosti. S tem se zmanjšujejo možnosti za prekomerno hitrost, ki je pogost vzrok za prometne nesreče.

Za povečanje varnosti na cesti in skladnost s cestno signalizacijo je uporaba odsevne nalepke omejitev hitrosti nepogrešljiva. Pridobite svojo odsevno nalepko in prispevajte k varnejšemu prometu ter spoštovanju omejitev hitrosti. Ne tvegajte nepotrebnih nesreč ali kazni, temveč uporabite odsevno nalepko omejitev hitrosti kot učinkovito orodje za povečanje varnosti na cestah.

Odsevna nalepka omejitev hitrosti je prilagodljiva in enostavna za namestitev. Nalepka je zasnovana tako, da se lahko enostavno prilepi na različne površine, kot so prometni znaki, stebri, ograje ali druga primerna mesta na cestišču. S svojo trpežnostjo in odpornostjo na vremenske razmere ter UV žarke ohranja svojo kakovost in jasnost sporočila skozi dolgo časovno obdobje.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Odsevna nalepka omejitev hitrosti – 100 km/h
NAŠA OBLJUBA:
Odsevna nalepka omejitev hitrosti – 100 km/h
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA