+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDodatna opremaADR svetilka – osnovna

ADR svetilka – osnovna

84,48 brez DDV

  • Ročna ADR svetilka ZONE0
  • ATEX certifikat
  • Barva: rumena
  • Baterije priložene
  • Pakiranje: 1 kom

6 na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: 6840 Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • Varnostni jopič EN471 - oranžen
    8,44brez DDV
Kupi izbrano za
8.44
Dodaj izbrano v košarico

Opis

ADR svetilka – Za zagotavljanje varnosti pri prevozu nevarnih snovi

ADR svetilka je ključen element pri prevozu nevarnih snovi, ki zagotavlja vidnost, varnost in skladnost z mednarodnimi predpisi. Ta specializirana svetilka je zasnovana posebej za uporabo v skladu z ADR (Evropski sporazum o mednarodnem prevozu nevarnega blaga po cestah) standardi, ki določajo specifične zahteve za prevoz nevarnih snovi.

Močna osvetlitev za boljšo vidnost

ADR svetilka je opremljena z močnimi svetlobnimi viri, ki omogočajo jasno in opazno osvetlitev. Svetloba je dovolj močna, da je dobro vidno tako podnevi kot ponoči ter v različnih vremenskih pogojih.

Skladnost z mednarodnimi predpisi

ADR svetilka je oblikovana in izdelana v skladu z natančnimi zahtevami ADR predpisov. To pomeni, da izpolnjuje vse potrebne standarde glede svetlobne moči, barve, vzorcev utripanja in drugih specifikacij. Uporaba ADR svetilke zagotavlja skladnost s predpisi in omogoča prevoznikom, da brez težav izpolnjujejo zahteve in regulative za prevoz nevarnih snovi.

Za zagotavljanje varnosti in skladnosti pri prevozu nevarnih snovi se zanesite na ADR svetilko. S svojo močno osvetlitvijo ter skladnostjo z mednarodnimi predpisi bo ta svetilka zagotovila optimalno vidnost in varnost. Ne tvegajte neustrezne opaznosti ali neskladnosti s predpisi, temveč izberite kakovostno ADR svetilko, ki bo zagotovila varno in uspešno prevoz nevarnih snovi.

Vzdržljiva konstrukcija za dolgotrajno uporabo

ADR svetilka je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo njeno trdnost, vzdržljivost in odpornost proti obrabi. Ne glede na zahtevne pogoje na cesti, svetilka zdrži udarce, vibracije in vplive okolja, kar ji omogoča dolgotrajno in zanesljivo delovanje. S svojo vzdržljivostjo je idealna za zahtevne operativne okoliščine, ki so pogoste pri prevozu nevarnih snovi.

Za zagotavljanje varnosti in skladnosti pri prevozu nevarnih snovi je ADR svetilka nepogrešljiva oprema. S svojo močno osvetlitvijo, vzdržljivo konstrukcijo ter enostavno namestitvijo in uporabo bo ta svetilka izpolnila vaše potrebe pri prevozu nevarnih snovi. Ne tvegajte varnosti ali neskladnosti s predpisi, temveč se zanesite na kakovostno ADR svetilko, ki bo prispevala k uspešnemu in varnemu prevozu nevarnih snovi.

Dodatne informacije

Teža 0,78 kg
Dimenzije 13 × 22 × 22 cm

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

ADR svetilka – osnovna
NAŠA OBLJUBA:
ADR svetilka – osnovna
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA