+386 71 386 561

TELEFON

DomovADRDodatna opremaSet številk za prevoz kemičnih snovi (27x) – 135×93 mm

Set številk za prevoz kemičnih snovi (27x) – 135×93 mm

73,85 brez DDV

Set številk za prevoz kemičnih snovi (27x)

5 na zalogi

Šifra: 6035L Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

  • Univerzalni nosilec z vijaki - nerjaveče jeklo
    13,36brez DDV
Kupi izbrano za
13.36
Dodaj izbrano v košarico

Opis

Zagotovitev varnosti in skladnosti pri prevozu nevarnih snovi

Set številk za prevoz kemičnih snovi je ključna oprema, ki se uporablja pri prevozu in identifikaciji nevarnih snovi. Ta set številk je sestavljen iz številčnega sistema, imenovanega Evropska številka za prevoz nevarnega blaga (UN številka), ki je edinstvena identifikacija za različne vrste kemičnih snovi. Uporaba seta številk za prevoz kemičnih snovi je obvezna in pomaga zagotoviti varnost, pravilno ravnanje ter skladnost z mednarodnimi predpisi.

Ena od ključnih prednosti seta številk za prevoz kemičnih snovi je natančna identifikacija nevarnih snovi. Vsaka snov ima svojo dodeljeno UN številko, ki omogoča hitro in enostavno prepoznavanje nevarnosti, s katerimi se srečujemo pri prevozu. Ta sistem identifikacije pomaga pri pravilnem ravnanju, skladiščenju in odzivanju v primeru nesreče ali izlitja.

Set je prilagodljiv in enostaven za uporabo. Vključuje nalepke ali tablice z natisnjenimi UN številkami, ki se pritrdijo na vozila, posode ali embalažo, ki vsebujejo nevarne snovi. Te nalepke so izdelane iz visoko kakovostnih materialov, ki so odporni na vremenske razmere, kemikalije in mehanske obremenitve, kar zagotavlja njihovo trajnost in berljivost.

Uporaba seta številk za prevoz kemičnih snovi je ključna za zagotavljanje varnosti tako za prevoznike kot tudi za vse udeležence na cesti. Pravilna identifikacija nevarnih snovi omogoča pravilno ravnanje in ustrezno ukrepanje v primeru nesreč. Poleg tega set številk omogoča tudi skladnost z mednarodnimi predpisi, kot so ADR (Evropski sporazum o mednarodnem prevozu nevarnega blaga po cestah) in IMDG (Mednarodni maritimni kodeks za prevoz nevarnega blaga).

Za zagotavljanje varnosti, skladnosti in pravilnega ravnanja pri prevozu kemičnih snovi je uporaba seta številk nepogrešljiva. Pridobite svoj set in poskrbite za varnost in skladnost pri prevozu nevarnih snovi.

S tem setom boste zagotovili varnost in skladnost pri prevozu nevarnih snovi, saj vam omogoča pravilno identifikacijo in označevanje snovi, ki jih prevažate.

Set vsebuje UN številke, ki so mednarodno priznane in edinstvene za vsako posamezno snov. Te številke so dodeljene glede na nevarnost, ki jo predstavlja snov, in so ključne pri pravilnem ravnanju z njo. Nalepke ali tablice z UN številkami se pritrdijo na vozila, posode ali embalažo, da se jasno označi prisotnost nevarne snovi.

Ena od prednosti seta številk za prevoz kemičnih snovi je njegova enostavna uporaba. Nalepke ali tablice z UN številkami so izdelane iz visoko kakovostnih materialov, ki so trpežni in odporni na vplive okolja ter kemikalij. Zagotavljajo dobro berljivost tudi v zahtevnih pogojih, kar omogoča hitro in pravilno prepoznavanje nevarnih snovi.

Pomembno je razumeti, da je pravilno označevanje in identifikacija nevarnih snovi bistvenega pomena za varnost vseh udeležencev v prevoznem sistemu. Set številk za prevoz kemičnih snovi vam omogoča skladnost z mednarodnimi predpisi, kot so ADR in IMDG, kar vam pomaga izpolnjevati vse zahteve in predpise pri prevozu nevarnih snovi.

Za zagotavljanje varnosti, skladnosti in pravilnega ravnanja pri prevozu nevarnih snovi je uporaba seta številk nujna. Pridobite svoj set številk za prevoz kemičnih snovi in se prepričajte, da ste korak pred drugimi v smislu varnosti in skladnosti pri prevozu nevarnih snovi. Ne tvegajte s prevozom neoznačenih snovi, ampak raje uporabite set številk za prevoz kemičnih snovi in prispevajte k varnejšemu prevozu nevarnih snovi.

Dodatne informacije

Teža 0,7 kg

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Set številk za prevoz kemičnih snovi (27x) – 135×93 mm
NAŠA OBLJUBA:
Set številk za prevoz kemičnih snovi (27x) – 135×93 mm
POTREBUJETE POMOČ?
+386 71 386 561
orders@tovornjak.net
LOKACIJA